Tallosweb.com

Η Tallosweb.com προσφέρει υψηλής αισθητικής web design και ανάπτυξη λύσεων για Επιχειρήσεις, Κολλέγια, Κυβερνήσεις, Ινστιτούτα, Οργανισμούς και Web Developers. Οι υπηρεσίες μας σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη συλλογή αρχείων από επαγγελματικά σχεδιασμένα templates. Τα templates που είναι διαθέσιμα στην Tallosweb περνάνε έναν εκτεταμένο έλεγχο ποιότητας πριν γίνουν διαθέσιμα στους πελάτες μας.

Επιπλέον με την παραγωγή templates, προσφέρουμε και άλλες λύσεις web περιεχόμενου, όπως CSS templates, Flash templates,  πρότυπα λογοτύπων, σχέδια ιστοσελίδων photoshop , σχέδια φορμών εταιριών, templates newsletter και αφηρημένες εικόνες.

Μελετάμε τις ανάγκες σας και σχεδιάζουμε λύσεις πλήρους χαρακτηριστικών ηλεκτρονικού εμπορίου βασισμένα σε CMS Joomla. Ενδιαφερόμαστε για την χρηστικότητα και την ασφάλεια και δοκιμάζουμε τον κώδικα πολλές φορές από τις 2 ομάδες προγραμματιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα.

 

Σκοπός και Εξειδίκευση
Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή υψηλής αισθητικής προτύπων  ιστοσελίδων, παροχή λύσεων με ιστοσελίδες, συστημάτων  e-commerce, συστημάτων e-learning,  και υπηρεσίες SEO σε μια εξαιρετικά προσιτή τιμή. Στόχος μας είναι να σας εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα. Δημιουργικοί γραφίστες μας και σχεδιαστές ιστοσελίδων καταναλώνουν ώρες  σε κάθε παραγωγή προτύπου ιστοσελίδας, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει σημασία, τις επιχειρήσεις σας και το περιεχόμενό τους! Τώρα, μπορείτε να αναπτύξετε γρήγορα online παρουσία σε κλάσμα του τυπικού κόστους ανάπτυξης ιστοσελίδων.

 

Η Ομάδα
Η Tallosweb διαχειρίζεται μια ομάδα από επαγγελματίες αναλυτές/προγραμματιστές, σχεδιαστές ιστοσελίδων και ταλαντούχους γραφίστες που εργάζονται σε όλο τον κόσμο και μαζί παραδίδουμε στους πελάτες μας  εξαιρετικής ποιότητας σχέδια σε τακτική βάση. Για την περαίωση μεγάλων έργων ανάπτυξης λογισμικού εκπαιδευτικών, επιστημονικών, εμπορικών συνεργαζόμαστε με αρχιτέκτονες λογισμικού, μηχανικούς πληροφορικής, παιδαγωγούς, φιλολόγους, μαθηματικούς, φυσικούς, χημικούς καθώς και με ερευνητικές ομάδες πανεπιστημίων στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

 

                    picture

 

                    picture

 

Το Κέντρο Δεδομένων
Η Tallosweb φιλοξενεί  servers σε τέσσερα  κέντρα δεδομένων του Planet’s Dallas στην περιοχή  του Τέξας, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε χώρους που κυμαίνονται από 22.000 και πάνω από 78.000 τετραγωνικά πόδια, αυτά τα παγκόσμιας κλάσης κέντρα δεδομένων παρέχουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να διασφαλιστεί ότι οι servers παραμένουνε σε χαμηλές θερμοκρασίες, ασφαλείς και σε λειτουργία ανά πάσα στιγμή. Τα κέντρα δεδομένων διαθέτουν εφεδρικά συστήματα ισχύος, HVAC, συστήματα πυρανίχνευσης, και παρακολουθούνται 24/7.
Ένα άλλο νέο Data Center βρίσκεται στο SteadFast στο Chicago των ΗΠΑ


                      picture   

Το Data Center στην Ευρώπη
Στην Ευρώπη η Tallosweb διαθέτει Servers στη Φινλανδία στο Ficolo στην Pory, στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Data Center Pulsant στο Λονδίνο, καθώς και στη Βουλγαρία στο DataCenter TelePoint της πόλης της Σόφιας.

Το Data Center στην Αυστραλία
Στην Αυστραλία η Tallosweb διαθέτει Servers στο Data Center SiSGroup στο Sydney.
Έτσι με την μεγάλη ποικιλία των DataCenter διασφαλίζουμε ομαλή γεωγραφική κατανομή στην μετάδοση δεδομένων για όλους τους πελάτες σε οποιαδήποτε χώρα κι αν βρίσκονται.

Επίσημες Συνεργασίες-Πιστοποιήσεις
Η Tallosweb.com μέσω της TALLOS IT αποτελεί επίσημο καταχωρητή domains με κατάληξη .gr για την Ελλάδα με άδεια από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, Αριθμός Μητρώου: 13061
Είναι επίσημος συνεργάτης της AVG Technologies της μεγαλύτερης εταιρείας προϊόντων προστασίας λογισμικού και διαθέτει τα προϊόντα της για όλη την Ελλάδα.
Είναι επίσημος συνεργάτης της SANGOMA κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία στον Καναδά Hardware και Software συστημάτων VOIP και τηλεφωνικών κέντρων.
Αποτελεί επίσημο φορέα απο το Υπουργείο Παιδείας στην Ελλάδα για Υλοποίηση Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ μέσα από τον κόμβο ΑΤΛΑΣ
Ο ιδρυτής της είναι επίσημο μέλος της IEEE. (Institute of Electrical and Electronics Engineers)

TALLOS IT σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων(ΔΑΣΤΑ)
Η TALLOS IT δίνει την δυνατότητα σε νέους τελειόφοιτους και μελλοντικούς επιστήμονες να συνεργαστούν μαζί της με τη βοήθεια του επίσημου φορέα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΔΑΣΤΑ). Μέσα από προγραμματισμένες εκδηλώσεις, συνέδρια και ημερίδες γίνεται μια προσπάθεια διασύνδεσης της επιστημονικής κοινότητας με την αγορά εργασίας, καλλιεργώντας ένα θετικό κλίμα συμπόρευσης της έρευνας με την καθημερινότητα.

TALLOS IT & Ημέρα καριέρας 2015 - Συνεδριακό Κέντρο "Κάρολος Παπούλιας", Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων


                      picture   

 

Η Tallosweb.com είναι υπό τον έλεγχο της Εταιρείας TALLOS IT. Η Εταιρία TALLOS IT ιδρύθηκε αρχικά στις Η.Π.Α με την επωνυμία TALOS IT LLC. Το 2005 δημιουργείται ελληνική επιχείρηση με έδρα τα Ιωάννινα. Το 2007 σχηματίζεται η ομώνυμη εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου. Το 2010 ιδρύεται στο Ηνωμένο Βασίλειο η TALLOS IT LTD με έδρα το Λονδίνο. Στόχος οι συνεργασίες με Πανεπιστήμια του Εξωτερικού για έρευνα και Ανάπτυξη καινοτόμων Λογισμικών. Την ίδια χρονιά μεταφέρεται η έδρα από τα Ιωάννινα στο Κανάλι Πρέβεζας, όπου η εταιρεία αποκτά ιδιόκτητους χώρους. Η έρευνα στη συνέχεια αποκτά πολυδιάστατο χαρακτήρα, όταν ο ιδρυτής της Γεράσιμος Χαμάλης, Μηχανικός Πληροφορικής, ασχολείται στη μεταπτυχιακή του διατριβή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με κβαντομηχανικές προσομοιώσεις και υπολογιστικες φυσικοχημικές διεργασίες.