webdesigner-2443766_640

Σχεδίαση & Κατασκευή Ιστοσελίδας

Όταν υπάρχει σωστός σχεδιασμός και σωστή δομή στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας υψηλών προδιαγραφών, μπορείτε να δείτε τις επιδόσεις της επιχείρησής σας να αυξάνονται. Κάθε επαγγελματικός χώρος έχει ανάγκη από την δική του μοναδική διαδικτυακή προσωπικότητα η οποία εκφράζεται με την δημοσίευση μιας επαγγελματικής και καλά δομημένης ιστοσελίδας που θα του επιτρέπει να προβάλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του με αποτελεσματικό τρόπο.

Η επιτυχία για τη σύνθεση της ιστοσελίδας είναι η έρευνα του ανταγωνισμού, η ανάλυση των ιδιαίτερων αναγκών της επιχείρησής σας και η χάραξη εξατομικευμένης στρατηγικής! Η μεγάλη μας εμπειρία σε τεχνικά θέματα μας βοηθάει να επιτύχουμε τέλειο αποτέλεσμα τόσο από άποψη εμφάνισης όσο και ταχύτητας.

Οι σχεδιαστές μας δίνουν κάθε φορά το 100% του εαυτό τους και κάνουν κάθε ιστοσελίδα ένα έργο τέχνης. Η εμπειρία και η τεχνική κατάρτιση των προγραμματιστών μας, μας δίνει την δυνατότητα να αξιοποιούμε κάθε ιδέα σας. Είμαστε σε θέση να φέρουμε επιτυχώς εις πέρας οποιαδήποτε απαιτητική κατασκευή μας αναθέσετε.

Η κατασκευή ενός Responsive Template σε ένα καινούριο site για πολλές επιχειρήσεις είναι απαραίτητη.

Η Εταιρεία μας βρίσκεται στην Πρέβεζα και έχει ασχοληθεί πολύ με τέτοιου είδους projects. Μπορεί να σας δώσει πολλές πληροφορίες για την σωστή λειτουργία ενός τέτοιου site. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Ο Σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας ή αλλιώς το web design απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις και ικανότητες προκειμένου να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάθε ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε πληροί όλες τις προϋποθέσεις λειτουργικότητας και αποδοτικότητας. Δυστυχώς τα έτοιμα templates και τα λάθη προγραμματιστών που δεν ασχολούνται με το web design έχουν ως αποτέλεσμα ένα δύσχρηστο και τρομερά αργό website. Η εμπειρία μας στο σωστό web design, μας έχει βοηθήσει να φτιάχνουμε καλαίσθητες αλλά και γρήγορες ιστοσελίδες με αποτέλεσμα να μπορούν οι πελάτες μας να έχουν ένα καλύτερο S.E.O. και ένα εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης στην ιστοσελίδα τους.

Πολλές φορές το απλό είναι και το καλύτερο!

ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ SITE ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ?
Αναρωτιέστε γιατί σήμερα τα site έχουν ένα απλό σχεδιασμό και δεν τα φορτώνουν με πολλά widgets & tools ?
Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πλέον οι μηχανές αναζήτησης θέλουν από την ιστοσελίδα μας ταχύτητα, να είναι φιλικό σε όλες τις συσκευές (Responsive Template) και πάνω απ όλα να είναι καλογραμμένο (Σωστός προγραμματισμός). Άρα το συμπέρασμα είναι ότι όσο περισσότερο φορτώνουμε ένα site τόσο περισσότερο επιβαρύνουμε αυτές τις τρεις προϋποθέσεις για ένα σωστό S.E.O.

Απαραίτητη προϋπόθεση πλέον το responsive template.

ΣΩΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για τους πελάτες σας από το να μπορούν να πλοηγηθούν στο site σας με την ίδια ευκολία από το κινητό τους ή από το tablet τους όπως από τον υπολογιστή τους στο σπίτι. Σήμερα όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν κινητές συσκευές για την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι είναι πλέον απαραίτητο να κάνουμε όλες τις ιστοσελίδες μας Responsive! Μια responsive ιστοσελίδα θα σας βοηθήσει να ανεβείτε ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Άμεση αποκατάσταση οποιουδήποτε προβλήματος.

ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!
Όλες οι ιστοσελίδες σήμερα από την πιο απλή μέχρι και την πιο πολύπλοκη χρειάζονται συνεχή υποστήριξη τόσο για την ασφάλειά τους όσο και για τη σωστή λειτουργία τους. Η Ομάδα της TALLOSWEB σας παρέχει άμεση υποστήριξη σε ό,τι κι αν χρειαστείτε. Είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε καλύτερη την επιχείρησή σας.

TALLOSWEB
Μέχρι εδώ διαβάσατε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που αφορούν όλες τις ιστοσελίδες. Πλέον όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητα για τη σωστή δομή μιας ιστοσελίδας. Για κάθε επιχείρηση υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξετε. Εμείς λοιπόν έχουμε την πείρα αλλά και την θέληση να ασχοληθούμε εντατικά με την δική σας ιστοσελίδα και να την κατασκευάσουμε από την αρχή σωστά, επαγγελματικά, αξιόπιστα και πάνω απ όλα με μια όμορφη & λειτουργική εμφάνιση που θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε κατά πολύ την εικόνα της επιχείρισης σας. Η Ιστοσελίδα πλέον είναι η βιτρίνα κάθε επιχείρισης.

Συνοψίζοντας, δεν χρειάζεται  να είστε επαγγελματίας σε θέματα ιστοσελίδων. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε  είναι το τι θέλετε και πώς το θέλετε. Ακούμε. Κρατάμε σημειώσεις.  Σκεφτόμαστε. Εργαζόμαστε για εσάς. Είμαστε η TALLOSWEB.COM