Ανάπτυξη Εφαρμογών Android

picture

Τι είναι το Android;

Το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα για κινητές συσκευές το οποίο αναπτύχθηκε από την αμερικανική εταιρεία Google. Το λογισμικό αυτό έρχεται προεγκατεστημένο σε μια ποικιλία smartphones και tablets, προσφέροντας στους χρήστες πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google, όπως η μηχανή αναζήτησης, το YouTube, οι χάρτες, η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail και άλλα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να ψάξετε για πληροφορίες στο διαδίκτυο, να παρακολουθήσετε βίντεο, να απολαμβάνετε υπηρεσίες πλοήγησης και να γράφετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τηλέφωνό σας, ακριβώς όπως θα το κάνατε στον υπολογιστή σας. Αυτό είναι βολικό για να παραμένετε ενήμεροι σε πράγματα όπως τα δρομολόγια τρένων και γενικότερες οδηγίες πλοήγησης, όταν βρίσκεστε καθ’ οδών, αλλά τα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς με το Android είναι πολύ περισσότερα πέρα από αυτά τα απλά παραδείγματα.

 

 

Τι μπορεί να κάνει ένα τηλέφωνο με Android;

Τα τηλέφωνα που εκτελούν λογισμικό Android είναι εξαιρετικά παραμετροποιήσιμα και έτσι μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του καθενός. Μπορεί κανείς να ελέγχει του λογαριασμούς Facebook & Twitter μέσα από μια σειρά εφαρμογών που το καθιστούν ιδανικό για κοινωνική δικτύωση. Μέσω του ημερολογίου μπορείτε να θέτετε υπενθυμίσεις οι οποίες θα εμφανίζονται τόσο στον υπολογιστή σας όσο και στο κινητό σας τηλέφωνο και στις τελευταίες εκδόσεις έχετε την δυνατότητα να ανταλλάσσετε αμφίδρομα συνδέσμους μεταξύ των παραπάνω συσκευών. Ένα ακόμα βολικό χαρακτηριστικό του Android είναι η αυτόματη διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας (backup) των επαφών σας. Όταν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά ένα τηλέφωνο με Android πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Google ή απλά να συνδεθείτε με έναν ήδη υπάρχον. Από εκεί και μετά, κάθε φορά που αποθηκεύετε μια επαφή σε αυτό το τηλέφωνο, αυτή αυτόματα θα συγχρονίζεται με τον λογαριασμό Google που το έχετε συνδέσει. Έτσι, αν τυχόν χάσετε ή χαλάσει το κινητό σας, όλοι σας οι αριθμοί παραμένουν στο λογαριασμό της Google, έτοιμες να συγχρονιστούν με το επόμενο τηλέφωνο που θα συνδέσετε σε αυτόν το λογαριασμό. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση και να διαχειρίζεστε τις επαφές σας από τον υπολογιστή.

 

Τι είδους εφαρμογές μπορώ να έχω σε ένα τηλέφωνο με Android;

Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια που μπορεί κανείς να κατεβάσει από το Google Play Store (πρώην «Android Market»). Μπορείτε να βρείτε από εφαρμογές για την κάμερα οι οποίες σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε καλλιτεχνικά εφέ και φίλτρα σε φωτογραφίες που μόλις τραβήξατε είτε τις είχατε αποθηκευμένες στην συσκευή σας, μέχρι προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να περάσετε στο τηλέφωνο και να ακούσετε mp3 από τον υπολογιστή σας καθώς και να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής. Μπορείτε επίσης να ρυθμίζετε την εμφάνιση της Android συσκευής σας αλλάζοντας το φόντο είτε με φωτογραφίες που έχετε τραβήξει εσείς είτε κατεβασμένες από το διαδίκτυο.Υπάρχουν επίσης διάφορα widgets για να κατεβάσετε τα οποία επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση από την κύρια οθόνη για την αλλαγή των ρυθμίσεων του τηλεφώνου σας χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε μέσα από τα μενού, όπως θα κάνατε σε άλλες συσκευές. Μπορείτε λίγο πολύ να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα συντομεύσεων και μενού για να ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο που χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας. Θα βρείτε επίσης δημοφιλή παιχνίδια για Android κινητά τηλέφωνα όπως το Angry Birds, το Draw Something και το Temple Run 2, αλλά και άλλες χιλιάδες δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές και τα παιχνίδια που προσφέρονται.

 

Πως μπορώ να βάλω εφαρμογές σε ένα κινητό τηλέφωνο με Android;

Την πλειοψηφία των εφαρμογών μπορείτε να την κατεβάσετε από το κατάστημα Google Play (το αντίστοιχο του App Store της Apple), στις οποίες περιλαμβάνονται τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή εφαρμογές. Ορισμένες εφαρμογές έχουν «lite», εκδόσεις οι οποίες είναι δωρεάν, με την προοπτική ότι θα τις απολαύσετε και αργότερα θα κάνετε αναβάθμιση στην πλήρη έκδοση (premium). Άλλες - όπως το Angry Birds - είναι δωρεάν, αλλά περιλαμβάνουν διαφημίσεις. Στον ίδιο λογαριασμό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών σας μπορεί επίσης να προσθέσετε τα οικονομικά σας στοιχεία, ώστε να σας δίνετε η δυνατότητα να αγοράσετε εφαρμογές από το κατάστημα Google Play άμεσα. Μπορείτε να πληρώσετε είτε με χρεωστική είτε πιστωτική κάρτα και η αρχική ρύθμιση διαρκεί λιγότερο από πέντε λεπτά αν γίνει από έναν υπολογιστή. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν περίπου 700.000 εφαρμογές διαθέσιμες στους χρήστες του Android από το κατάστημα Play Google, ορισμένοι κατασκευαστές επιλέγουν να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες για λήψη από τις δικές τους ιστοσελίδες. Για να κατεβάσετε αυτές τις εφαρμογές θα πρέπει να αλλάξετε ορισμένες ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας πριν επισκεφθείτε το site του κατασκευαστή στον web browser (φυλλομετρητή) της συσκευής σας. Με τη λήψη εφαρμογών έξω από το κατάστημα Play Google διατρέχετε κινδύνους, όπως π.χ. κλοπή προσωπικών δεδομένων ή να κολλήσετε έναν ιό, οπότε να είστε προσεκτικοί αν έχετε επιλέξετε αυτόν τον τρόπο. Σε περίπτωση που αναβαθμίσετε ή αλλάξετε το κινητό σας τηλέφωνό Android, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Google και θα είστε σε θέση να κατεβάσετε όσες εφαρμογές είχατε αγοράσει στο παρελθόν και πάλι, χωρίς να χρεώνονται.

 

Ποια έκδοση του Android χρησιμοποιεί η εταιρεία σας για την Ανάπτυξη Εφαρμογών;

Εδώ είναι μια σύντομη λίστα των εκδόσεων που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας για την ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών για Android: Android 1.5 Cupcake, Android 2.1 Eclair, Android 2.2 Froyo, Android 2.3 Gingerbread, Android 3.2 Honeycomb, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Android 4.1 Jelly Bean, Android 4.2 Jelly Bean.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή για τα παρακάτω πεδία Εφαρμογών Android:


- Hotels Booking                                              - Cars Booking                                           - Yachts Booking

- Restaurants Order Systems                       - Cafeteria Order Systems                       - Super Markets Order Systems

- Government Taxes Systems                       - University Billing Systems                     - Hospital Systems

- E-Learning Systems                                     -Microsoft Kinect Systems                        -Multiuser Enviroment Systems


Μεταξύ των υπολοίπων προϊόντων που προσφέρουμε, επίσης ρωτήστε μας για θέματα επιστημονικών εφαρμογών στους τομείς της Φυσικής, Χημείας, Κβαντικής Χημείας, Μαθηματικών και Οικονομικών.

 

Ποια είναι η διαδικασία;

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη εφαρμογών Android με την TallosWeb.com είναι εύκολος και συναρπαστικός! Εμείς αναλαμβάνουμε όλη τη σκληρή δουλειά και εσείς απολαμβάνετε τα καταπληκτικά αποτελέσματα.
Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα σχεδιασμού μας, οι προγραμματιστές μας καθώς και οι ειδικοί μάρκετινγκ ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεται για να πουλήσει μια εφαρμογή διαδικτύου, πως να συντηρούν τα αυτοματοποιημένα συστήματα σε ομαλή λειτουργία και σας διασφαλίζουν ότι το προϊόν σας δεν θα χρειάζεται επανασχεδιασμό σε έξι εβδομάδες. Θέλουμε η Android εφαρμογή σας να είναι απολύτως πετυχημένη και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ​​για να εξασφαλίσουμε ό,τι εγγυόμαστε.

Η διαδικασία σχεδιασμού της εφαρμογής Android περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

        ΒΗΜΑ 1: Συγκέντρωση πληροφοριών, απαιτήσεων, επιθυμιών και προτιμήσεων από τον πελάτη

        ΒΗΜΑ 2: Σχεδιασμός και ανάπτυξη των λειτουργιών και της δομής της εφαρμογής

        ΒΗΜΑ 3: Εννοιολογική ανάπτυξη

        ΒΗΜΑ 4: Σχεδιασμός των γραφικών της εφαρμογής, ανάπτυξη κώδικα – προγραμματισμός

        ΒΗΜΑ 5: Δοκιμές

        ΒΗΜΑ 6: Εκκίνηση της ολοκληρωμένης εφαρμογής και αποσφαλμάτωση

 

Από που να ξεκινήσω;

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάτι για να διαχειριστούμε το ερώτημα σας, το να ζητήσετε μια προσφορά από την TallosWeb.com είναι εντελώς δωρεάν. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να υποβάλετε μια αίτηση για προσφορά συμπληρώνοντας την φόρμα ή αποστέλλοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους διαχειριστές μας στο sales@tallosweb.com. Ο υπεύθυνος πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσα σε λίγες ώρες ζητώντας ίσως κάποιες λεπτομέρειες για την εφαρμογή που ζητάτε, και θα σας δώσει μια εκτίμηση, αν οι παρεχόμενες πληροφορίες είναι αρκετές. Εφόσον όλες οι λεπτομέρειες έχουν συζητηθεί, μπορούμε να αρχίσουμε.

Ένα από τα βασικά στοιχεία της επιχείρησής μας είναι η 100% εγγυημένη ικανοποίηση του πελάτη. Ποτέ δεν είστε υποχρεωμένοι να αποδεχθείτε κάτι που δεν σας αρέσει. Θα είστε άμεσος συμμετέχων της διαδικασίας του έργου της εφαρμογής Android και θα σας κρατάμε ενήμερους σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Συνοψίζοντας, δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας σε θέματα εφαρμογών Android. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι το τι θέλετε και πώς το θέλετε.

Ακούμε. Κρατάμε σημειώσεις. Σκεφτόμαστε. Εργαζόμαστε για εσάς.
Είμαστε η TallosWeb.com. <<back