Ανάπτυξη Εφαρμογών Facebook

picture

Αυξήστε την κίνηση της ιστοσελίδας σας

Το Facebook σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε την ιστοσελίδα σας πιο κοινωνική - δημοφιλή. Εμείς σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε Social Plugins (πρόσθετα ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης), όπως το Like Button (κουμπί «Μου αρέσει») που να μπορεί να οδηγεί τον χρήστη σε συνδυασμό με κώδικα HTML. Τα Login Button (κουμπί Σύνδεσης) και Registration Plugin (πρόσθετο εγγραφής) του Facebook σας επιτρέπουν να απλοποιήσετε ή και να ελαχιστοποιήσετε τις εγγραφές και συνδέσεις στην δική σας ιστοσελίδα. Γενικά, οι δυνατότητες που δίνει το διάγραμμα διεπαφής του Facebook για την διασύνδεση με τα κοινωνικά στοιχεία ενός συγκεκριμένου χρήστη, είναι τέτοιες, που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε μια απόλυτα προσωπική εμπειρία και μάλιστα πραγματικού χρόνου για τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας..

Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και προγραμματίζουμε τα εξής στοιχεία του Facebook:
-Όλα τα πρόσθετα (Social Plugins)
-Σύνδεση Χρήστη
-Εξατομίκευση της σελίδας σας
-Εξαγωγή Αναλυτικών Χρήσης

 

Τι είναι τα Πρόσθετα (Social Plugins);

Τα Πρόσθετα σας επιτρέπουν να βλέπετε τι «αρέσει» στους φίλους σας, τα σχόλιά τους καθώς και το περιεχόμενο που μοιράζονται σε άλλες ιστοσελίδες του ιστού πέραν του facebook.


 

picture

Like Button (Κουμπί «Μου Αρέσει»)

Το κουμπί «Μου Αρέσει» επιτρέπει στους χρήστες να διαμοιράζονται σελίδες του Facebook στο προφίλ τους μέσω της δικής σας ιστοσελίδας μόνο με ένα κλικ.


 

picture

Send Button (κουμπί «Αποστολή»)

Το κουμπί «Αποστολή» βοηθάει τους χρήστεςσας να αποστείλουν με πολύ εύκολο τρόπο, το περιεχόμενο της σελίδας σας στους φίλους τους.

 

 

picture

Follow Button (κουμπί «Ακολούθησε»)

Το κουμπί «Ακολούθησε» επιτρέπει στους σας να «Ακολουθούν άλλους χρήστες του Facebook απευθείας μέσω τις ιστοσελίδας σας. (πρώην κουμπί Εγγραφή-Subscribe).

 

 

picture

Σχόλια (Comments)

Το πρόσθετο σχολιασμού δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να σχολιάζουν κάποιο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

 

 

picture

Ενημερώσεις Δραστηριότητας (Activity Feed)

Το πρόσθετο αυτό εμφανίζει στους χρήστες την δραστηριότητα των φίλων τους στην δική σας ιστοσελίδα. Τι τους «αρέσει» και τι έχουν σχολιάσει.

 

 

picture

Κουτί Προτάσεων(Recommendations Box)

Με το πρόσθετο αυτό μπορείτε να κάνετε στους χρήστες εξατομικευμένες προτάσεις για σελίδες που πιθανώς να τους αρέσουν μέσα στο site σας.

 

 

picture

Μπάρα Προτάσεων (Recommendations Bar)

Το πρόσθετο αυτό επιτρέπει στους χρήστες να πατήσουν «Μου Αρέσει» σε κάποιο περιεχόμενο, να δουν προτάσεις σχετικά με τις προτιμήσεις τους και να μοιραστούν (”share”) αυτό που διαβάζουν εκείνη τη στιγμή.

 

 

picture

Κουτί «Μου Αρέσει» (Like Box)

Με αυτό το πρόσθετο δίνετε τη δυνατότητα στους χρήστες να πατήσουν «Μου Αρέσει» στη σελίδα σας στο Facebook και να βλέπουν την ροή των ενημερώσεων αυτής, απευθείας μέσω της ιστοσελίδας σας.

 

 

picture

Κουμπί Σύνδεσης (Login Button)

Το κουμπί Σύνδεσης, ως πρόσθετο, δείχνει τις εικόνες προφίλ των φίλων του χρήστη που έχουν ήδη εγγραφεί στο site σας, εκτός από την δυνατότητα σύνδεσης που προσφέρει.

 

 

picture

Πρόσθετο Εγγραφής (Registration Plugin)

Το πρόσθετο αυτό δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να εγγράφονται εύκολα στην ιστοσελίδα σας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους στο Facebook.

 

 

picture

Στοίβα Προσώπων (facepile)

Το πρόσθετο αυτό εμφανίζει τις εικόνες προφίλ των χρηστών που έχουν πατήσει «Μου Αρέσει» στην σελίδα σας ή έχουν ήδη εγγραφεί στο site σας.

 

 

Τι είναι η σύνδεση μέσω Facebook;

Η σύνδεση μέσω facebookκάνει εύκολη την ταυτοποίηση των χρηστών για το site ή την εφαρμογή σας. Αναπτύσσουμε αρκετές μεθόδους χρησιμοποιώντας Javascript ή Mobile SDKs για να κάνουμε την διαδικασία εγγραφής στο site σας πιο γρήγορη και να έχουμε ένα λειτουργικό σύστημα σε δευτερόλεπτα


Τι είναι η εξατομίκευση μέσω Facebook;

Παρά το γεγονός ότι τα πρόσθετα του Facebook προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο να κάνετε το site σας προσωποποιημένο, η τοποθέτηση του κουμπιού Σύνδεσης στο site σας, σας δίνει πλήρη πρόσβαση στο διάγραμμα διεπαφής του Facebook ώστε να δημιουργήσετε μια ακόμα πιο εξατομικευμένη εμπειρία για τους χρήστες σας. Εμείς αναπτύσσουμε την επικοινωνία με το διάγραμμα διεπαφής ώστε να έχετε πρόσβαση σε όσα στοιχεία του χρήστη επιθυμείτε και να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με όποιο τρόπο θέλετε εσείς. (Να θυμάστε, ότι όσα λιγότερα ζητάτε τόσο πιο εύκολα οι χρήστες σας τα δίνουν, οπότε καλό είναι να ζητάτε από τους χρήστες τα ακριβώς απαραίτητα) Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το διάγραμμα διεπαφής για να δημοσιεύσετε κάτι στον τοίχο του χρήστη το οποίο θα εμφανίζεται κανονικά και στην ροή ειδήσεων. Μπορείτε επίσης μέσω του διαγράμματος διεπαφής να έχετε πρόσβαση στο κοινωνικό διάγραμμα (social graph) του κάθε χρήστη, να φέρετε τους φίλους του απευθείας στην ιστοσελίδα σας, και όλα αυτά πάντα με τον μοναδικό τρόπο που εσείς επιθυμείτε.


Τι είναι οι Αναλυτικές Χρήσης του Facebook;

Μπορείτε να λαμβάνετε αναλυτικές σχετικά με τα δημογραφικά στοιχεία των χρηστών σας και πως οι χρήστες αυτοί διαμοιράζονται την ιστοσελίδα σας μέσω του facebook insights. To Insights παρέχει αναφορές κατανεμημένες κατά διεύθυνση ιστοχώρου και εφαρμογής.Αυτές οι αναφορές περιέχουν εμπλουτισμένα δεδομένα για τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μοιράζονται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας μέσω του Facebook και άλλων Facebook-εφαρμογών, ανεξάρτητα από που αυτή η κίνηση προήλθε. Για παράδειγμα, αν ένας χρήστης βάλει έναν σύνδεσμο από το site σας σε κάποιο μήνυμα που δημοσιεύει στον τοίχο του, αυτή η κίνηση θα περιέχεται στην αναλυτική για τον ιστοχώρο σας. Τα δεδομένα από το Insights είναι επίσης διαθέσιμα μέσω του διαγράμματος διεπαφής, οπότε μπορούμε να ενσωματώσουμε τις αναλυτικές του facebookμε αυτές που προέρχονται από το δικό σας εσωτερικό σύστημα ανάλυσης.

 


Ποια είναι η διαδικασία;

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη εφαρμογών Facebook με την TallosWeb.com είναι εύκολος και συναρπαστικός! Εμείς αναλαμβάνουμε όλη τη σκληρή δουλειά και εσείς απολαμβάνετε τα καταπληκτικά αποτελέσματα.
Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα σχεδιασμού μας, οι προγραμματιστές μας καθώς και οι ειδικοί μάρκετινγκ ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεται για να πουλήσει μια εφαρμογή διαδικτύου, πως να συντηρούν τα αυτοματοποιημένα συστήματα σε ομαλή λειτουργία και σας διασφαλίζουν ότι το προϊόν σας δεν θα χρειάζεται επανασχεδιασμό σε έξι εβδομάδες. Θέλουμε η Facebook εφαρμογή σας να είναι απολύτως πετυχημένη και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ​​για να εξασφαλίσουμε, ό,τι εγγυόμαστε.

 

Από που να ξεκινήσω;

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάτι για να διαχειριστούμε το ερώτημα σας, το να ζητήσετε μια προσφορά από την TallosWeb.com είναι εντελώς δωρεάν. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να υποβάλετε μια αίτηση για προσφορά συμπληρώνοντας την φόρμα ή αποστέλλοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους διαχειριστές μας στο sales@tallosweb.com. Ο υπεύθυνος πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσα σε λίγες ώρες ζητώντας ίσως κάποιες λεπτομέρειες για την εφαρμογή που ζητάτε, και θα σας δώσει μια εκτίμηση, αν οι παρεχόμενες πληροφορίες είναι αρκετές. Εφόσον όλες οι λεπτομέρειες έχουν συζητηθεί, μπορούμε να αρχίσουμε.

Ένα από τα βασικά στοιχεία της επιχείρησής μας είναι η 100% εγγυημένη ικανοποίηση του πελάτη. Ποτέ δεν είστε υποχρεωμένοι να αποδεχθείτε κάτι που δεν σας αρέσει. Θα είστε άμεσος συμμετέχων της διαδικασίας του έργου της εφαρμογής Facebook και θα σας κρατάμε ενήμερους σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Συνοψίζοντας, δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας σε θέματα εφαρμογών facebook. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι το τι θέλετε και πώς το θέλετε.

Ακούμε. Κρατάμε σημειώσεις. Σκεφτόμαστε. Εργαζόμαστε για εσάς.
Είμαστε η TallosWeb.com. <<back