Βελτιστοποίηση Για Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

picture

Εντοπισμός των λέξεων – κλειδιά που χρησιμοποιούν οι πελάτες για να αναζητήσουν τις υπηρεσίες σας

Δημιουργώντας απλά μια ιστοσελίδα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας δεν είναι αρκετό για να σας φέρει πελάτες. Πώς θα σας βρει ο πελάτης σας όταν η ιστοσελίδα σας είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα; Οι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν λέξεις-κλειδιά ή φράσεις-κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης για τις υπηρεσίες που αναζητούν. Οι κερδοφόρες ιστοσελίδες έχουν βελτιστοποιηθεί, ώστε να εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης με βάση των κυριότερων λέξεων-κλειδιά για αυτές. H υπεύθυνη ομάδα μας για υπηρεσίες βελτιστοποίησης ιστοσελίδων για μηχανές αναζήτησης, συνεργάζεται με τους πελάτες μας για την επιλογή των καλύτερων όρων (λέξεων-κλειδιά), ώστε να φέρει του πελάτες που θέλετε στην ιστοσελίδα σας


Βελτιστοποιώντας την Ιστοσελίδα σας

Η Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για μηχανές αναζήτησης είναι μία τεχνική που χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο και η ρύθμιση της δικής σας ιστοσελίδας ώστε να εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα της αναζήτησης είναι μια δύσκολη εργασία. Για να κάνεις την Google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης να διαβάσουν σωστά το περιεχόμενο των ιστοσελίδων σας και να τις κατατάξουν σωστά στο ευρετήριο τους, απαιτεί πολλή δουλειά. Η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνογνωσία για να κάνει τον προγραμματισμό, άλλα και αρχιτεκτονικές αλλαγές στην ιστοσελίδα σας για εσάς. Ακολουθούμε της αρχές βελτιστοποίησης της Google για την διαμόρφωση των ιστοσελίδων σας.


SEO TALLOS START
70-100 daily visits
Real visitors-unique ip will will be driven to your website
No bots
SEO complementary
The traffic is Direct and 100% Adsense SAFE

Google Ranking Start
€ 120,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

SEO TALLOS ADVANCED
120 EDU Backlinks
EDU domains carry a lot of weight in the eyes of google.
they are no follow with high obl,
but because of the EDU factor they do hold value in SEO
as link and keyword diversity important

Google Ranking Advanced
€ 350,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

SEO TALLOS PRO
750 EDU Backlinks
Your site will get high quality and trusted bakcIinks.
with high PR, Alexa and DA
Links from .EDU domain possess a high level of trust
and relevancy due to their origin

Google Ranking PRO
€ 850,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

Επαγγελματική ανάπτυξη περιεχομένου

Σε αντίθεση με την έντυπη διαφήμιση, στο διαδίκτυο σας δίνεται σχεδόν απεριόριστος χώρος για την περιγραφή του περιεχομένου, πώληση προϊόντων και υπηρεσιών σε πιθανούς πελάτες. Αναλύουμε και δημιουργούμε καινούριο περιεχόμενο για την ιστοσελίδα σας. Παρέχουμε επαγγελματικού επιπέδου καταγραφική ανάλυση, ως μέρος των υπηρεσιών βελτιστοποίησης που προσφέρουμε, έτσι ώστε η επιχείρησή σας να έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σας.


Δημιουργία ποιοτικών συνδέσμων προς τον ιστοχώρο σας

Τα λεγόμενα «Backlinks» (σύνδεσμοι επιστροφής) είναι ουσιαστικά σύνδεσμοι από άλλες ιστοσελίδες του διαδικτύου προς την σελίδα σας. Η ιστοσελίδα σας χρειάζεται backlinks καθώς αυτά οδηγούν την κυκλοφορία του διαδικτύου και την βοηθούν να κατατάσσεται υψηλά στις μηχανές αναζήτησης. Χωρίς κίνηση ή καλή κατάταξη, η ιστοσελίδα σας θα έχει λιγότερους επισκέπτες. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσουμε backlinks στο διαδικτυακό σας τόπο.

Βάζοντας συνδέσμους σε άλλους ιστοτόπους για το site σας είναι μια από τις σημαντικότερες πτυχές για την βελτίωση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Οι μηχανές αναζήτησης όπως αυτή της Google προσμετρούν όχι μόνο τοπλήθος των συνδέσμων επιστροφής, αλλά και την ποιότητα, τη σχετικότητα τους, καθώς και το κείμενο που εκπροσωπεί τον σύνδεσμο.

Θα χρησιμοποιήσουμε ποιοτικούς backlinks χρησιμοποιώντας τεχνικές “white hat” για να επιτύχουμε υψηλές κατατάξεις για την ιστοσελίδα σας. Τέλος να σημειωθεί, ότι εμείς δεν αγοράζουμε συνδέσμους, απλώς αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

 

Από που να ξεκινήσω;

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάτι για να διαχειριστούμε το ερώτημα σας, το να ζητήσετε μια προσφορά από την TallosWeb.com είναι εντελώς δωρεάν. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να υποβάλετε μια αίτηση για προσφορά συμπληρώνοντας την φόρμα ή αποστέλλοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους διαχειριστές μας στο sales@tallosweb.com. Ο υπεύθυνος πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσα σε λίγες ώρες ζητώντας ίσως κάποιες λεπτομέρειες για την ιστοσελίδα σας, και θα σας δώσει μια εκτίμηση, αν οι παρεχόμενες πληροφορίες είναι αρκετές. Εφόσον όλες οι λεπτομέρειες έχουν συζητηθεί, μπορούμε να αρχίσουμε.

Ένα από τα βασικά στοιχεία της επιχείρησής μας είναι η 100% εγγυημένη ικανοποίηση του πελάτη. Ποτέ δεν είστε υποχρεωμένοι να αποδεχθείτε κάτι που δεν σας αρέσει. Θα είστε άμεσος συμμετέχων της διαδικασίας του έργου βελτιστοποίησης της ιστοσελίδα σας και θα σας κρατάμε ενήμερους σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Συνοψίζοντας, δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας σε θέματα SEO. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι το τι θέλετε και πώς το θέλετε.

Ακούμε. Κρατάμε σημειώσεις. Σκεφτόμαστε. Εργαζόμαστε για εσάς.
Είμαστε η TallosWeb.com. <<back

 

Υποστήριξη Templates