Σχεδίαση και Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

picture

Ο Σχεδιασμός του επαγγελματικού διαδικτυακού χώρου σας

Τι το ιδιαίτερο περιλαμβάνει ο σχεδιασμός ιστοσελίδων, η σχεδίαση λογότυπου ή η συνολική online παρουσία σας; Η απάντηση είναι, ότι όλα τα προηγούμενα πρέπει να γίνουν με επαγγελματισμό, γιατί επικεντρώνονται στους πιθανούς πελάτες και τους συνεργάτες σας. Όχι μόνο πρέπει να έχετε μια επαγγελματικού σχεδιασμού ιστοσελίδα, αλλά οι χρήστες θα πρέπει να σας βρίσκουν εύκολα και να σας αναγνωρίζουν στο διαδίκτυο. Είναι σαν ένα ουρανοξύστης χωρίς ασανσέρ! Κανένας δεν θα πάει στους επάνω ορόφους, αν υπάρχει κάτι που χρειάζεται στον πρώτο.
Η Διαδικτυακή παρουσία είναι ένας αγώνας και για να κερδίσετε θα πρέπει να έχετε στη διάθεση σας τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά επιτεύγματα σε επίπεδο ηλεκτρονικού σχεδιασμού τουλάχιστον. Αυτοί οι άνθρωποι που κάθονται αραχτοί, χαλαρώνουν και να νομίζουν ότι θα μείνουν για πάντα στην κορυφή, χάνουν στο τέλος το παιχνίδι. Ο σχεδιασμός στο διαδίκτυο έχει ακριβώς το ίδιο επίπεδο δυσκολίας. Ενώ μπορεί να είστε βέβαιοι ότι έχετε μια φοβερή ιστοσελίδα, η τεχνολογία σχεδιασμού στο διαδίκτυο κάνει άλματα μπροστά και ξαφνικά εσείς έχετε μείνει πίσω.

Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας είναι ενημερωμένη; Να επικοινωνείτε με την εταιρεία σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας κάθε δύο ή τρία χρόνια για την αναμόρφωση της. Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας αναφέρεται στοχευμένα σε κάποιο κοινό; Προσλάβετε έναν copywriter για να αναδιαρθρώσει επαγγελματικά τα κείμενα της ιστοσελίδα σας και βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας καταλαβαίνει ποιές πληροφορίες είναι το πιο σημαντικές για εσάς και ως εκ τούτου θα πρέπει να τονίζονται και να βρίσκονται στα πιο εμφανή σημεία. Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας είναι ενδιαφέρουσα για το κοινό; Ενημερώστε την ιστοσελίδα σας (και τα στοιχεία σχεδιασμού της επίσης) με εποχιακές και ειδικές προσφορές, φτιάξτε ένα ενημερωτικό δελτίο (newsletter), σχεδιάστε αστεία κινούμενα σχέδια, κάνετε κάτι που θα διαφοροποιεί την ιστοσελίδα σας από τις υπόλοιπες.

Υπηρεσίες

Εμείς δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας ως μέλη μιας εταιρείας αποκλειστικά προγραμματισμού αν και προσφέρουμε υπηρεσίες ανάπτυξης και προγραμματισμού μαζί με τις υπηρεσίες σχεδιασμού. Στην εταιρεία μας πιστεύουμε ότι για να αναπτύξει κανείς το τέλειο προϊόν χρειάζεται μια ομάδα να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό και μια άλλη με τον προγραμματισμό, οι οποίες θα πρέπει να εργάζονται παράλληλα. Τουλάχιστον αυτό ισχύει και για μεγάλα και περίπλοκα προγράμματα, όπως portals, ιστοσελίδες γνωριμιών, ιστοσελίδες ποδοσφαίρου και real-estate sites και καλύτερα ας μην μιλήσουμε για ψυχαγωγικές ιστοσελίδες και ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών. Μπορείτε αν θέλετε να αποδεχτείτε και το γεγονός ότι έχοντας σχεδιαστές και προγραμματιστές σε μια εταιρεία μπορούμε να εξισορροπήσουμε τις υψηλές τιμές, επειδή δεν είναι το ίδιο απαραίτητος σε κάθε ιστοσελίδα τόσο ο σχεδιασμός όσο και ο προγραμματισμός.
Παρατίθεται μια σύντομη λίστα των σχεδιαστικών προγραμμάτων που χρησιμοποιεί η ομάδα μας για να σας παρέχει μια επαγγελματική και εξελιγμένη ιστοσελίδα: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw, Macromedia Flash, Adobe After Effects, 3D Max και HTML Editors.

Μελετάμε τις ανάγκες του πελάτη και προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες στη σχεδίαση ιστοσελίδων:


- Σχεδιασμός Σελίδας Προορισμού                - Γραφικός σχεδιασμός Ιστοσελίδων       - Λογότυπα / Εικονογραφήσεις

- Συγγραφή Κώδικα HTML                              - Συγγραφή Κώδικα CSS                          - Banners (gif / flash)

- 3D αντικείμενα σχεδίασης / Animation       - Σχεδιασμός Κουτιών Λογισμικού           - Κολάζ

- Εισαγωγή ιστοσελίδων σε Flash                   - Flash Demos                                           - Παρουσιάσεις σε Flash

- Κινούμενες Εικονογραφήσεις σε Flash       - Σκίτσα σε Χαρτί                                        - Εταιρική Ταυτότητα

Μεταξύ των άλλων προϊόντων που προσφέρουμε μπορείτε να βρείτε και θέματα για blog, forum, ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου και φωτογραφικές βιβλιοθήκες σε Flash.

 

Πως Λειτουργεί

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ιστοσελίδων με την TallosWeb.com είναι εύκολος και συναρπαστικός! Εμείς αναλαμβάνουμε όλη τη σκληρή δουλειά και εσείς απολαμβάνετε καταπληκτικά αποτελέσματα. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα εξαιρετικό όνομα χώρου για την ιστοσελίδα σας(domain name), ένα χώρο φιλοξενίας σε προσιτή τιμή, θα αναπτύξουμε για εσάς το λογότυπο, ακόμα και το branding της εταιρίας σας αν το επιθυμείτε, έχοντας όλο το απαραίτητο υλικό για την δημοσίευση της.

Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα σχεδιασμού μας, οι προγραμματιστές μας καθώς και οι ειδικοί μάρκετινγκ ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεται για να πουλήσει μια ιστοσελίδα, πως να συντηρούν τα αυτοματοποιημένα συστήματα σε ομαλή λειτουργία και σας διασφαλίζουν ότι το προϊόν σας δεν θα χρειάζεται επανασχεδιασμό σε έξι εβδομάδες. Θέλουμε ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας να είναι απολύτως πετυχημένος και θα κάνουμε ότι χρειαστεί ​​για να εξασφαλίσουμε, ό,τι εγγυόμαστε

Η διαδικασία σχεδιασμού της ιστοσελίδας περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

:

        ΒΗΜΑ 1: Συγκέντρωση πληροφοριών, απαιτήσεων, επιθυμιών και προτιμήσεων από τον πελάτη

        ΒΗΜΑ 2: Σχεδιασμός και ανάπτυξη του site map και της δομής της ιστοσελίδας

        ΒΗΜΑ 3: Εννοιολογική ανάπτυξη

        ΒΗΜΑ 4: Σχεδιασμός της ιστοσελίδας (γραφικά, ανάπτυξη κώδικα, flashing, προγραμματισμός)

        ΒΗΜΑ 5: Δοκιμές

        ΒΗΜΑ 6: Εκκίνηση της ολοκληρωμένης ιστοσελίδας και αποσφαλμάτωση

 

Όταν θελήσετε να ξεκινήσετε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, να είστε έτοιμοι να παρέχετε στην εταιρία που θα αναφερθείτε, τα ακόλουθα:

.        1) Πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας και τα διακριτικά χαρακτηριστικά της

        2) Λέξεις-κλειδιά που συνδέουν εσάς και τους πελάτες σας με την επιχείρησή σας

        3) Οι λόγοι για τους οποίους αποφασίσατε να επανασχεδιάσετε την ιστοσελίδα σας ή να δημιουργήσετε μια καινούρια

        4) Ο σκοπός της ιστοσελίδας

        5) Περιγράψτε τα κριτήρια που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της νέας ιστοσελίδας σας

        6) Περιγράψτε την εντύπωση που η ιστοσελίδα πρέπει να παράγει στο πελατολόγιο σας

        7) Το Πελατολόγιο σας (γεωγραφικός προσδιορισμός, φύλο, ηλικία, εκπαίδευση, το επίπεδο του εισοδήματος, την οικογενειακή κατάσταση, τα κίνητρα, τον τρόπο ζωής)

        8) Περιγράψτε την εικόνα που θα κάνει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας να καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται από την πρώτη κιόλας ματιά

        9) Προτείνετε ένα συνδυασμό χρωμάτων που σας αρέσει

      10 Αναφέρετε κατά προσέγγιση τον αριθμό των διακριτών σελίδων που θέλετε (10-15 για παράδειγμα) και προτείνετε μας ένα site map, αν είναι δυνατόν

      11) Παρέχετε το λογότυπό σας στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ή λίστα με τις απαιτήσεις/προτάσεις σας για το στυλ του νέου λογοτύπου.

      12) Λίστα ιστοσελίδων των ανταγωνιστών σας

      13) Λίστα των δικτυακών τόπων που σας αρέσουν από άποψη εμφάνισης και αισθητικής (οποιουδήποτε πεδίου ή επιχείρησης) και ιστοσελίδες που δεν σας αρέσουν.

      14) Αναφέρετε συγκεκριμένες απαιτήσεις για το σχεδιασμό, αν υπάρχουν.

      15) Αναφέρετε το περιεχόμενο της αρχικής σελίδας και προτείνετε και την διάταξη αυτής (ή λίστα με τα στοιχεία που πρέπει να εμφανίζονται στην αρχική σελίδα).

Εάν ορισμένες από αυτές τις απαιτήσεις πληροφοριών σας προκαλούν σύγχυση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχουμε τεράστια εμπειρία στην ανάπτυξη διαφόρων τύπων ιστοσελίδων και θα σας βοηθήσουμε να μας περιγράψετε τι είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

 

Από που να ξεκινήσω;

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάτι για να διαχειριστούμε το ερώτημα σας, το να ζητήσετε μια προσφορά από την TallosWeb.com είναι εντελώς δωρεάν. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να υποβάλετε μια αίτηση για προσφορά συμπληρώνοντας την φόρμα ή αποστέλλοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους διαχειριστές μας στο sales@tallosweb.com. Ο υπεύθυνος πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσα σε λίγες ώρες ζητώντας ίσως κάποιες λεπτομέρειες για την ιστοσελίδα σας, και θα σας δώσει μια εκτίμηση, αν οι παρεχόμενες πληροφορίες είναι αρκετές. Εφόσον όλες οι λεπτομέρειες έχουν συζητηθεί, μπορούμε να αρχίσουμε.

Ένα από τα βασικά στοιχεία της επιχείρησής μας είναι η 100% εγγυημένη ικανοποίηση του πελάτη. Ποτέ δεν είστε υποχρεωμένοι να αποδεχθείτε κάτι που δεν σας αρέσει.Θα είστε άμεσος συμμετέχων της διαδικασίας του σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας και θα σας κρατάμε ενήμερους σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Συνοψίζοντας, δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας σε θέματα σχεδιασμού ιστοσελίδων. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι το τι θέλετε και πώς το θέλετε.

Ακούμε. Κρατάμε σημειώσεις. Σκεφτόμαστε. Εργαζόμαστε για εσάς.
Είμαστε η TallosWeb.com. <<back